Welkom op deze website van 3D Pro Groep.

Wie zijn wij?

Wij, Rinie van Tilburg en Erwin Braspenning, zijn eind 2014 gestart met dit bedrijf, dat zich in eerste instantie richtte op het maken van 3d prints voor derden. Nadat we steeds meer ervaring op deden zijn we ons op steeds meer onderdelen gaan toeleggen. Denk hierbij aan het ontwikkelen van nieuwe produkten, maar ook  het maken van complete maquettes voor projektontwikkelaars. Verder kunnen we bestaande objecten inscannen en als een 3 dimensionaal beeld verwerken. Dit zodat we kapotte onderdelen kunnen herstellen, maar ook kunnen gebruiken om het te vermenigvuldigen alsmede verkleinen of vergroten.

Deze objecten kunnen we in allerlei maten, kleuren en materialen printen. Ook is het mogelijk om deze objecten af te werken door ze bijvoorbeeld in een bepaalde kleur te spuiten.

De afgelopen periode zijn we ook begonnen met het ontwikkelen van bloementorens die zichzelf van water kunnen voorzien. Dit is een uniek concept waarbij gebruik wordt gemaakt van zonneenergie. Hierdoor gaat een pompje werken zodat het water wat onderin de toren zit naar boven wordt gepompt en zo zichzelf van water kan voorzien.

Daarnaast zijn we ook een dealer geworden van een bedrijf uit Duitsland die windmolens ontwikkelt. Dit zodat we ook op het gebied van windenergie u kunnen ondersteunen, waardoor u kostenbesparend toch genoeg energie kunt gebruiken. Zeker in deze tijd van bezuinigingen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk vooral verder op deze website. Veel lees- en kijkplezier. En hopelijk kunnen we u helpen.

3D PRINTEN                 BLOEMENTORENS               WINDENERGIE          CONTACT